2016. nov 07.

Őszi Esküvő Kiállítás 2016 – Összefoglaló

írta: ÁLOMPÁR.HU
Őszi Esküvő Kiállítás 2016 – Összefoglaló

Múlthéten szombaton és vasárnap került megrendezésre a 2016-os Őszi Esküvő Kiállítás a Hungexpon. A kiállításon egy esküvő megszervezéséhez szükséges minden szolgáltatás megtalálható volt a ruhaszalonoktól elkezdve, a fotósokon, filmkészítőkön keresztül az ékszerekig, dekorációig, gasztronómiáig.

A nagyszínpad legnépszerűbb programja egyértelműen a divatbemutató volt, ahol különböző tervezők ruháit vonultatták fel mindenféle stílusban: az elegáns, letisztult klasszikustól kezdve a vintage-en át az extravagánsig.

A helyszínen működött az ún. Esküvő iskola, ahol a tervezés során felmerülő kérdésekre/problémákra kaptak választ az érdeklődők a kerekasztal beszélgetések során, és izgalmas előadásokat hallgathattak meg, mint például:
  • Titkok és trükkök a menyasszony öltözékével kapcsolatban.
  • A családtagok, közeli barátok szerepe az esküvőszervezésben.
  • A költségvetés készítésének legfontosabb szabályai

Ezen az országos kiállításon számos cukrász és dekoratőr is megjelent.

Rimóczi-Art mesterművek - a grillázs vőlegénytorta
Miért csak a menyasszonynak lehet tortája? Legyen a vőlegénynek is! A kevés cukor hozzáadásával készített omlós grillázstortákat elképesztő formában készítik el. Az ifjú pár közösen egy fából készült bottal üti meg a tortát. Ahány darabra esik szét, annyi boldog évet tölthetnek együtt. (Trükk: akárhányszor rá lehet ütni a nagyobb darabokra.)

rimoczi.jpg

rimoczi2.jpg

Via Natura szappancukrászda - ennivaló sütiszappanok természetes alapanyagokból, amik tökéletesek üdvözlőajándéknak

szappan.jpg

Esküvő a patinás Gerbaud Házban? Miért ne!

haz.jpg

A Bodza Virágműhely álomba illő dekorációi

bodza.jpg

Reméljük, hogy mindenki ugyanúgy élvezte a kiállítást, mint mi és nagyon sok szórólapot és névjegykártyát gyűjtött be a sok inspiráció mellé.

Szólj hozzá

Trendek